Производња

Дом > Производња > Садржај
Опрема за производњу картона
Mar 25, 2016

Због разноликим и сложена структура папир у лежиште, са технологијом прераде и широк спектар поданици, и опште производна опрема, стандардизације и сериализатион је веома тешко. И зато што Цхинаанд #39; с картон индустрија фондација је слаб, његове производне опреме и напредне међународном нивоу такође варира. Стога, тетрапак машинерију развој у Кини је врло велика, лежиште за даљи развој напредне производне опреме и тешка задатка.

Прокопати опрему за производњу картонске и картонске кутије

Сажа само један у 60 од прошлог века, са свој разуман бионицс и лагана структура Изотропиине висока Притисна чврстоћа и добра цусхионинг и вибрација, топлотну изолацију, звучне изолације својства фаворизује изградње, производње возила и друге индустрије, у индустрији амбалаже је такође показала много неупоредив предности и добре развојне перспективе.

Сажа структура је направљена од два панела, сажа "и" лепка сложени формиране, углавном формирање истезање и производне методе за прављење сажа. У касним 80 и #39; с прошлог века, Кина је почео развој сажа картонске кутије и опреме. Истраживање и развој у пробаве и апсорпције из Кореје и Велика Британија и Холандија увози сажа картонске производне линије на основу од, и направио серију од охрабрујуће резултате.

Опште ситуације папира пулпе производне опреме

Обликовао пулпа индустрије за више од 80 година историје у велику Британију и Исланд, и Канаде и других развијених земаља је велика, зрела технологија. Од 1984 године из Француске и Египта, компанија је увела ротарy бубањ тип пулпа обликовање производних линија је почео 1988 поседовати појаве од пулпе Обликовање линија за производњу, пресоване пулпе индустрија од самог почетка у Кини и стави крај историји пулпа калуповање опрема увози, али до 1993, производи од једног, јединственог ниже оцене, углавном доминирају тацне од јаја , воћа и пива. Заједно са повећањем извоза и извоз еколошке учитавање ограничења, од 1995, индустрији пресоване пулпе у нашој земљи има нови скок, касно 1990-ог века, почео да скале и индустрализација. Сада домаће пулпа калуп опреме могу само давати домаће, извоза и производних линија у иностранству.

Главне производне опреме пулпа калуп производа: хидро-пулпер, јамама блата, формирање машина, машина за сушење, хот Прес, qиебиањи, итд.

ФАБРИКА ДОНГГУАНУ ЦАИЦХЕНГ ШТАМПАЊЕТелефон: 0769-86413522