Производња

Дом > Производња > Садржај
Цхен Меиqинг: Млада мамица о Ах накит успех
Mar 28, 2016

Брак , породица је прекретница у многим женеи #39; с каријерама. Неке жене ће изабрати да осигура сталан жене код куће, али неке жене ће наставити да ствара бескрајне могућности за њихову каријеру. Цхен Меиqинг припада ово друго. Мозда пре 6 месеци, она цананд #39; т да замислим како он може сломити свет, али Ох јој допустити да проба укус успеха.

Млада мајка повратак каријере

Пре 6 месеци, Цхен Меиqинг је млада мајка која све води рацуна о породици. Први пут мајка, Цхен Меиqинг срце у децу, гледа њена ћерка расте из дана у дан, изван задовољан и сретан да она има све већи смисао за нелагодности: андqуот; већа, домови скупљи, сам цананд #39; т зарадити новац за породицу, и немају више контаката, постепено постаје више уверен. андqуот; Цхен Меиqинг је особа која воли да учи и изазове, почела је да сами пронађу није погодна за жену са пуним радним временом, и одлучила да идем на посао. Априла 2014, десило се да један познаник Авај радњама треба преносити, Цхен Меиqинг је храбро узео. андqуот ; знам Богца му са универзитета, волим и прње, посебно прибор за косу, увек користим прибор да хаљина моја ћерка. андqуот; Цхен Меиqинг смељио и говорио о.

Тешко пут ка успеху

Пре него што је Цхен Меиqинг одећу бренд искуство као менаџер, али у предузимању радњи о је врло тешко, изгубио више од 20 килограма у три мјесеца, рекла је она, андqуот; онда не разумем ништа, не продају козметике, није покренут оперативни систем, радње су у хаосу због недостатка неге раније. Али наш регионални менаџер ми је дао пуно помоћи, 1.1 поена да ме подуцис, полако сам поцео. Затим припала седишта, наравно, тада људи у целини имају велику снагу. ”

ФАБРИКА ДОНГГУАНУ ЦАИЦХЕНГ ШТАМПАЊЕТелефон: 0769-86413522