Производња

Дом > Производња > Садржај
Хоме меке декорација како се подударају бунар?
Mar 28, 2016

униформа 1, стил

Меке декорацију куће да обратимо пажњу на униформи са стилом, да се избегне ово место поена, а у том тренутку, није серија, ружна закрчење.

2 , склад боја

Меке декорацију куће је обично игра улогу украс, украс боје се мора користити са читав простор боја линије. Укључује зид боје, намештај и тако даље. Ако имате врло јака способност, такође можете да одаберете боју разлике накита, вероватно ће имати снажан утицај визуелни, али напротив може изгубити укупне осети.

3 , у комбинацији са намештајем

Меке декорацију куће треба да обратите пазњу на посао са намештајем, оснивач намештаја и накит би требало да буде флексибилна, могу бити "низак ниво" или "ниско", намештај, округла украси су структуриране, нивоа разлика не би требало да превелика.

4 , место налога

Дом меке постављеног правила имају украсе из тачке у линију, и онда у лице, или обрнуто, од површине на линију, и онда на ствар. Како то да уради, тако да нема адвокатуре.

5 , функција накит

Кад си ставио декорацију куће мекан, узимајући у обзир његове карактеристике, као што су биљке Алое Вера, орхидеја, росе, због пречишћавања затвореном ваздух, је прикладније у у затвореном простору, лале, јер лако одрати алергије, апетит и других разлога, углавном се не уклапају у дому.
ФАБРИКА ДОНГГУАНУ ЦАИЦХЕНГ ШТАМПАЊЕТелефон: 0769-86413522