Производња

Дом > Производња > Садржај
Ох Ах накит ланац у Гуангдонг: Прње, како да толики проблем
Mar 28, 2016

Да бисте проширили су ситни послови

Након хиљада и хиљада продавницама, Богца му, ако има места?

Авај пружа истраживање популације изнад 30 000 градова и села можете да отворите о радњи и чак можете да отворите 2.

Wхатанд #39; је то требало да знаци?

андqуот; Канал судоперу. Ово је суштина људске историје иза урбанизацију, без преседана у том спорту, кад потрошња надоградите могућности. Авај , иако то није много, је канал тоне најекстремније пословати у Кини. андqуот ; О Ах бренд директор Wанг Yонг је рекао.

Гееанд #39; с главних потрошачких група је жена старости од 14-26. Истраживања показују да је ово доба гроупанд #39; с накитом потрошње најчешће у фази живот жене.

Али авај Окосницу групе потрошње и редовно на мрежи. андqуот; Бре је тренутно у куповину да је не рефлецтедандqуот; Yе Гуофу сматра да у многим другим радњама углавном ударио нето набавке случајева, авај за позиционирање и географске предности, утицај је мали.

Али то не значи то Авај без притиска трансформације. У поређењу са конкурентима, Гееанд #39; с своје истраживање и развојне могућности и ново светло прибор, у поређењу са популарним Американца, Ох услуга није доминантна. Парност политика, и борба, али е-цоммерце платформе.

У априлу 2011, систем за управљање онлине чланство Богца му, сада има милионе информација је пуноправна чланица. Ох Ах желите, можете да извршите надоградњу из канала брендова, а онда платформе добављачу, на крају да постане потрошачком додатне вредности услуге око жене.

андqуот; Жена потрошачи накита, малопродаја, сервис и #39; брзо моду и #39; бизнис , тројица на Богца му бренд кеywордсандqуот; рекао је Wанг Yонг, андqуот; такође кореспондира са надлежностима Богца му три језгра: производи, канала, и корисници, цена, бренд, и ТО је ланац, и #39; брава и #39; су кључни фактори. андqуот; Wанг је уведен.

ФАБРИКА ДОНГГУАНУ ЦАИЦХЕНГ ШТАМПАЊЕТелефон: 0769-86413522