Производња

Дом > Производња > Садржај
Папирну амбалажу и производња опреме, такође добијају пажњу
Mar 25, 2016

Са зеленим амбалаже концепт и праксу постепено, пакет папира коју потрошачи и предузећа, доноси новине паковање и производња опреме примају више пажње.

Папирну амбалажу, укључујући картонске кутије, кутије за папир, папирне иаље, папирне тањире, ролни папира, канта за папир, пресоване пулпе производи. Таласасти кутију, опрема за производњу боја папира углавном папира производе, као што су садашњости и будућности, о развоју Цхинаанд #39; с стратегија развоја папирне амбалаже производа производне опреме, веће и јаче у индустрији, је од великог значаја. Следећи је садашњу ситуацију Кина папир контејнер производна опрема за паковање.

Таласасти оквир за производњу опреме

Таласасти картонске производње из Сједињених Држава, је почела појављује 1940 20-ог века, комплетно аутоматска линија за производњу неравне табле. 1968 Реимс, компанију која је покренула ширина 2,2 м, брзином и до 212 м/мин модерне картонске производне линије, и увела калуповање, умри-сечење, савијање и залепим комбинације различитих опрему, чиме почиње картон машинерију нова технологија из области квантни скок. Након уношења више широко 1990 20-ог века, индустријски позорници картон (поље), као и у компјутере и технологију, микропроцесоре и микро-електронике, дигитална технологија не користи се само у картонским кутијама (кутије) машине и институција на функцију извршног електрична контрола, такође широкој употреби широм у Целокупни производни процес и регулација. У овом тренутку, ширина линија за производњу неравне одбор је достигла 3.3 М, брзина је 300-350 м/мин степену развоја. 1994 године Холандија је почео производњу и прераду теже уређаји захтевају већи степен неравне основни папира само за 90г/м2 лакожа ребрасте кутије.

ФАБРИКА ДОНГГУАНУ ЦАИЦХЕНГ ШТАМПАЊЕТелефон: 0769-86413522