Производња

Дом > Производња > Садржај
Редизајнирао МцДоналд'с црвени и жути кутију са цвикерима лежиште секунди виртуална стварност
Mar 25, 2016

Према Wалл Стреет Јоурнал је пријавио тај МцДоналданд #39; с (тематски читање) у Шведској послу редизајн и њихов заштитни знак црвена и жута тацну, једноставно кутију у чаше за ВР. Наочаре су направљени од весела кутије: Отварање оквира, дуж линија подешавања поцепао кутију, поново савијања у затвореном објектив, на андqуот; Сретан Гогглесандqуот; је готово. Све док у мобилне телефоне, са одговарајућим игре или апликације, корисници ће моћи привести крају је предивно искуство виртуална стварност.

Поред тога, МцДоналданд #39; с мора повезати с овим виртуелног уређаја такође посебно развијен је симулација видео-игрице.

Јасно је да су МцДоналданд #39; с ВР наочаре и Гоогле као од картона, дизајн, функционалност и структуру имитација од картона. МцДоналданд #39; с Маркетинг директор Јефф? јиејите истиче тај андqуот; покушавамо створити модерна и амбициозна компанија у Хамбургу. Ово није шала. ”

Према руководиоци, не постоји ни сретна наоиаре да Сједињене Државе планирају. Међутим , МцДоналданд #39; с штаб је јако заинтересован за идеју.

Последњих година, ударио је Хепи мил противника, ово друго на основу тога збуњују пакете са брзом храном и играчке за децу. Да угуси противљење МцДоналданд #39; с оброк у више избора здрав оброк. Јиејите је истакао да је тацна играцка поучна.

ФАБРИКА ДОНГГУАНУ ЦАИЦХЕНГ ШТАМПАЊЕТелефон: 0769-86413522