Производња

Дом > Производња > Садржај
Млади студенти користе изрази случај за гнезда мацка и пас луталица
Mar 25, 2016

Дупло 11 андqуот; након оквирима курир ће пратити. Дом , гомиле одбаиеним Експрес лежиште информације инжењерски факултет Yангзхоу колеџу студенти покрет руке, Експрес направила узгајивачница кутије, кутије за складиштење, а бих на зид, и благо и улепљај животну средину, имају две сврхе.

У оквиру складишта лежиште за папир

андqуот; Многи студенти ругања око ствари на столу је била у нереду, цео дан да очистите. Смо можете користити Експрес лежиште за складиштење кутија. андqуот; Прављење кутије за складиштење на првој зхангyу је рекао.

Експресни лежиште у магацин кутије на најједноставнији и врло практична, само треба мало подрезивање, лепа, могу да стави слој обојеном папиру у папир у лежиште споља, скоро без провизије. Студенти виде зхангyу акција направио своју кутију за складиштење, похвалили су њена оригиналност, имитира.

Волео бих зид андqуот; еxпрессандqуот; Сан

андqуот; Ми можете испразнити у зид, нека људи написати своје снове. андqуот; Јанг xиаојиајиа велике школе информација инжењеринг, генијалност, бруцош, направио је аандqуот; Бар андqуот зид; Исеци отпадних лежиште облике као што су срца, дијаманти, кругови, студентима је написао следеће, изражена нада за будућност, благослов своје вољене. Рекао је Јанг, Експрес лежиште за креирање сан зид је врло креативно, врло вољан писати за будуће очекивања студентски живот.

ФАБРИКА ДОНГГУАНУ ЦАИЦХЕНГ ШТАМПАЊЕТелефон: 0769-86413522